Cea mai bună lampă UV este aceea care se mulează perfect cu nevoile și așteptările tale, ușurându-ți în primul rând munca.

Lămpile UV au devenit tot mai accesibile iar distanța dintre cumpărător și produs este de doar un singur click. Evident, înainte de a alege o lampă UV este indicat să te documentezi, să întorci internetul pe toate părțile pentru a afla dacă produsul pe care îl dorești este perfect pentru ceea ce ai tu nevoie (ești începătoare, manichiură ocazională, achiziție de lămp UV profi pentru salon, etc.)

Dacă nu ești o persoană înarmată cu multă răbdare pentru a purica toate magazinele de specialitate, ai ajuns exact unde trebuie căci am făcut noi acest lucru pentru tine. Am luat la rând toate magazinele online, am comparat prețuri și calitatea produselor și am ajuns la un rezultat pentru a vă ușura puțin munca. 

Acestea fiind spuse, în rândurile de mai jos o să vă prezentăm un Top 4 Cele mai bune lămpi UV, produse alese pe baza raportului excelent calitate/preț.

 

Cea mai bună lampă UV 

  1. Lampă UV 36W – Basic

Se poate încadra această lampă în topul Cea mai bună lampă UV? Sigur ca da! Cu un preț destul de accesibil, este perfectă pentru persoanele la început de drum sau pentru cele care aleg să își facă singure manichiura, ocazional. Dacă vă încadrați în această categorie, Lampa Basic este tot ce aveți nevoie.

Această lampă are 4 tuburi de 9W și o construcție simplistă, fiind o soluție fiabilă dar ieftină. Această lampă nu are ventilator, dar cei 36W o fac ideală pentru a fi utilizată acasă. Lampa Basic se poate programa la  120 sec. însă, poate și funcționa în continuu. 

Pentru ca lampa să funcționeze la standardele descrise, tuburile (neoanele) trebuie schimbate la 6 luni, iar un nenon pentru acest model este foarte accesibil și se poate achiziționa de AICI

 

2. Lampă UV Led SUN8 PRO 48W – Luxorise

Această lampă marca Luxorise are un bun raport calitate/preț și poate fi utilizată atât la nivel începător cât și mediu. Este perfectă și pentru avansat însă nu se recomanda folosirea ei în saloane deoarece acolo, capacitatea de utilizare este continuă, deci mult mai mare decât la utilizarea acasă.

Puterea acesteia este mai mare față de primul model prezentat, anume 48W, este calitate Premium cu Display Digital și cu LED-uri de tip Double Light LED (365nm + 405nm), culoare alb cu argintiu, de ultimă tehnologie ce garantează o uscare rapidă pentru orice tip de Gel UV și Ojă Semipermanentă, cu un consum minim de energie, fără să producă căldură. Este potrivită atât pentru manichiură cât și pentru pedichiură. 

Lampa pornește la apăsarea butonului de timer 30s, 60s sau 99 secunde low heat mode. Ea este dotată și cu senzor de prezență astfel că atunci când introduci mâna în lampă aceasta pornește automat timp de 99 secunde. Se poate vedea pe ecranul lămpii câte secunde mai sunt până la finalizare.

 

3. Lampă Led SUN H3 plus 96W

Lampa SUN H3 Plus este un produs calitativ, cu o putere puțin mai mare decât cea a modelului precedent, fiind destinată pentru uz profesional, ajutată de restul dotărilor. Aceasta reduce semnificativ timpul clientelor datorită design-ului, fiind că se pot usca două mâini simultan. Este prevăzuta cu 39 de LED-uri. E drept, și prețul este puțin mai mare însă raportul calitate/preț este excelent.

Lampa are încorporat un senzor de mișcare și un temporizator de 10, 30, 60 si 99 de secunde, recomandat pentru construcția cu gel sau oja semipermanentă. Durata de viață a lămpii este de pana la 50.000 de ore. Spre deosebire de lămpile clasice, nu necesită înlocuirea becurilor.

Modul „LOW HEAT“ este indispensabil pentru uscarea gelurile care provoacă o senzație de arsură în timpul uscării la lămpile disponibile pe piață. Acest lucru se datorează faptului că aceste lămpi funcționează la modul de putere maximă, și prin urmare, procesul de polimerizare are loc foarte repede.

Așadar, SUN H3 poate fi numită cu ușurință Cea mai bună lampă UV pentru nevoile menționate mai sus. 

 

4. Lampă UV LED LUXORISE PowerMaster Elite 72W

Ultima, dr nu cea din urmă lampă UV prezentată în topul nostru este tot un model de la Luxorise, însă unul folosit în scop profesional, PowerMaster Elite cu o putere de 72W.

Nu știu cum vi se pare vouă aspectul acestei lămpi, parcă arată ca un casetofon old însă, contează că își face foarte bine treaba și prețul este mai mult decât ok pt ce știe și poate să facă. Acest model optimizează lumea manichiurilor printr-o nouă tehnică ce elimină complet punctele moarte ale aparatelor UV LED iar datorită celor 42 LED-uri îmbunătațite cu tehnologia Dual Light Source, lampa va întări oja semipermanentă și gelurile UV în mod uniform, fără discrepanțe.

Lampa ne pune la dispoziție 4 programe pe care le activezi ușor prin apăsarea unuia dintre cele 4 butoane. Vei putea lucra eficient cu un timer de 10, 30 sau 60 de secunde plus un program special 99s Slow Heat Mode pentru o încălzire redusă cu putere dublă. În plus, ecranul digital te informează cu privire la statusul temporizatorului.


 

Sperăm că acest TOP pentru Cea mai bună lampă UV ți-a fost de ajutor. Așteptăm cu drag și alte sugestii pentru lămpi UV. 

Care este modelul tău preferat?