Căderea părului este o problemă frecventă cu care se confrunta atât femeile cât și bărbații însă, nu este un capăt de lume căci avem la îndemână fel și fel de tratamente împotriva căderii părului iar tot ce trebuie să facem este să îl găsim pe cel potrivit. Astăzi am ales să scriu despre un tratament împotriva căderii părului (testat) de la REGIVERO, profesioniști în domeniu.

 

Însă, înainte de a vă povesti despre tratamentele lor minune, vom dezbate puțin subiectul De ce ne cade părul? Ei bine, potrivit Academiei Americane de Dermatologie, o persoană pierde zilnic, între 50 și 100 de fire de păr, cel mai adesea în timpul dușului, uscării sau perierii părului. Una peste alta, căderea părului este un proces normal, prin care firele îmbătrânite sunt înlocuite cu altele noi, care vor crește din același folicul.

Totuși, există situații în care putem pierde mult mai multe fire de păr, ivindu-se goluri inestetice care ne fac să ne pierdem încrederea în noi și nu numai. Evident, acest lucru poate fi deranjant iar dacă ajungem la acest scenariu, el poate ascunde diferite afecțiuni sau carențe.

Aceste afecțiuni pot fi: dereglări hormonale, infecții, boli de piele, stres, traumatisme fizice.

Alți factori care provoacă pierderea părului sunt: vârsta, factorii de mediu, alimentaâia, moștenirea genetică.

Indiferent în ce categorie ne încadrăm, experții de la REGIVERO ne vin în ajutor cu o gamă extinsă produse care promit să ne salveze, sa redea încrederea și, cel mai important…părul! Toate acestea la un preț decent raportat la calitate. De ce vă sfătuiesc să alegeți REGIVERO? Simplu! Pentru că au atâta încredere în produsele lor încât, dacă nu vezi o schimbare în 60 de zile, îți primești banii înapoi. Super, nu? 

 

Tratament împotriva căderii părului de la REGIVERO

  1. Tratament împotriva căderii părului + REGENERAREA PĂRULUI

Acest tratament a fost special creat ca să prelungească faza anagenă (de creștere) a părului, să ofere fortifiere, volum crescut firelor de păr, creștere accelerată a părului și facilitează formarea mai rapidă de noi foliculi. Este ideal și pentru a repara firele de păr degradate, oferind hidratare și protectie UV eficientă.

Cum funcționează? Activează circulația sângelui la nivelul rădăcinilor firelor de păr cu extractul de castan sălbatic, proteina placentară și Vitaminele din grupa B. Hrănește și întărește părul cu 15 elemente esențiale naturale care opresc căderea părului, accelerează creșterea părului, atât a firelor existente cât și dezvoltarea firelor noi de păr. În plus, asigură energia necesară regenerării părului, Glicogenul fiind principala sursă de energie pentru sinteza proteinelor în timpul creșterii părului și este prezent în concentrație mare în Loțiunea de regenerare.


2. Tratament împotriva căderii părului

Acest tratament conține 12 ingrediente biologice și botanice cu 50% mai concentrate decât alte produse similare de pe piață. Hrănește și întărește părul cu elemente esențiale vieții, precum proteina placentară, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina și un complex de vitamine B3, B5 și B6. În plus, reduce secreția exagerată a glandei sebacee, ajutând la reglarea sebumului și reduce producția de DHT (Dihydroxytestosterone) cu ajutorul Zincului și a extractului de ceai verde.

Pentru că REGIVERO s-a gândit la toate, tratamentul protejează părul și împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extract de măsline și Biokeratina.


 

Pe lângă aceste 2 tratamente, tot la REGIVERO găsiți și o loțiune împotriva căderii părului, șampon împotriva căderii părului precum și împotriva mătreții sau doar de regenerare.

În concluzie, da, recomand aceasta marcă deoarece nu beneficiem doar de un Tratament împotriva căderii părului, ci și de consultanță gratuită pe toată durata tratamentului. V-am mai spus că se plătesc doar rezultatele, nu?