Împreună trecem în revistă cele mai bune ventilatoare la prețuri accesibile. TOP-ul prezentat în rândurile de mai jos pornește de la un real research și este bazat pe cel mai bun raport calitate/preț.

Uneori temperaturile ridicate ne dau bătăi de cap și ne gândim serios la achiziționarea unui mic ajutor: un ventilator. Apoi, accesăm toate magazinele de profil și rămânem blocați pentru că nu știm ce să alegem. Descoperim modele diferite, prețuri variate, recenzii bune sau mai puțin bune. Și această multitudine de informații ne creează incertitudine. Fie săpați cât de adânc puteți, comparând atât prețurile cât și produsele, urmărind recenzii și video-uri, fie citiți acest articol deoarece eu am făcut deja toate acestea cu scopul de a vă ușura puțin munca. Așadar, trebuie doar să vă decideți care model din cele prezentate aici vi se potrivește.

Cele mai bune ventilatoare – PONT

  • pentru camerele mari este indicat să alegi un ventilator cu picior care oscilează sau un ventilator pentru plafon cu elice,
  • pentru camere mici sau birouri, poți opta pentru un ventilator de birou sau un ventilator turn pe care poți să le deplasezi ușor.

 

Cele mai bune ventilatoare – TOP 4 produse

  1. Ventilator turn Taurus BABEL

Cu siguranță acest produs se încadrează în topul pentru cele mai bune ventilatoare.  Taurus BABEL are un design practic care ne permite să-l așezăm oriunde în cameră, pentru că are, de asemenea, funcția de swing, adică cel mai eficient mod de a distribui fluxul de aer. În plus, este un ventilator liniștit, pe care îl puteți utiliza de cate ori aveți nevoie, funcționând super silențios. Acest lucru îl face ideal chiar și pentru utilizarea pe timp de noapte, astfel încât să aveți un somn liniștit în nopțile fierbinți de vară. 

Încă un plus al ventilatorului BABEL este că ne putem bucura de un control la distanță datorită telecomenzii din dotare. Așadar, puteți programa aparatul să se oprească pana la 7½ ore, deci, dacă doriți să-l utilizați doar o anumită perioadă de timp, o puteți face ușor economisind energie electrică.

CARACTERISTICI: Putere: 45W,  Display  LED, 3 viteze, 3 moduri de funcționare (normal, soft și somn), Timer 7,5 ore, Mișcare oscilatorie la 70º, Comenzi pe aparat, Debit de aer : 24 m3/min.

Verifică Prețul


2. Ventilator cu picior Daewoo 

Daewoo ne pune la dispoziție un ventilator economic dar care poate crea senzația de briză pe care v-o doriți în anotimpul călduros. Acest model are o putere de 50 W (puțin mai mult decât modelul prezentat mai sus), diametrul este de 40 cm (perfect pentru o suprafață de acoperire considerabilă) și are 3 trepte de putere (adaptabil la orice condiții de temperatură a camerei).

Înălțimea este reglabilă până la 125 cm (pentru a ajusta fluxul de aer rece după preferințe) iar grilul frontal are rol de protecție. Oscilează la 90 grade și este dotat cu o bază stabilă iar cu cele 5 palete eficiente, ventilatorul creează un climat plăcut într-un timp foarte scurt.

E drept, nu este atât de aspectuos precum Taurus BABEL însă, dacă nu aveți o problemă cu acest lucru, modelul Daewoo este ideal pentru sezonul cald făcându-și treaba la un preț excelent. 

Apropo, dacă aveți și opțiunea Genius, afacerea este și mai profitabilă :).

Verifică Prețul


3. Ventilator tip turn Daewoo

Următoarea recomandare pentru cele mai bune ventilatoare vine tot de la Daewoo semn că, fac treabă bună oamenii ăștia. Mai în glumă, mai în serios, modelul DDV200 are o calitate de care nu ne putem îndoi. Se integrează foarte bine în decor, își face treaba cu cei 60 W (puternic și silențios) acoperind zonele dorite datorită funcției de oscilare (asigură o distribuire uniformă).

Are integrat un panou de control digital pentru ușurința utilizării și un design sofisticat. În această interfață regăsim și câteva butoane cu care ne putem juca, și anume:

  • Buton SPEED (Viteză);
  • Buton OSC (Oscilare);
  • Buton TIMER;
  • Buton WIND (Vânt).

Nu lipsește nici controlul de la distanță, modelul având o telecomandă cu ajutorul căreia utilizatorul poate controla cu ușurință toate funcțiile ventilatorului.

Verifică Prețul


4. Ventilator tavan vidaXL

Pentru acest top despre cele mai bune ventilatoare, nu puteam sări peste cele destinate tavanului. Nu, nu au un aspect antic și încă se poartă. Sunt versatile și se potrivesc oricărei încăperi. În plus, își fac treaba foarte bine răcorind întreaga încăpere. 

Așadar, ventilatorul vidaXL este alegerea perfecta dacă căutați calitate la un preț accesibil. Design modern, luxos am putea spune, cu un diametru total de 82 cm, va asigura o circulație foarte bună a aerului în camera dvs. Acesta a fost conceput pentru a fi controlat cu ajutorul șnurului (clasic) și fac o altă paranteză în care vă sfătuiesc să ocoliți ventilatoarele de tavan cu telecomandă, cele care au prețuri aberante de 55/150 lei. Sunt doar niște jucărioare de plastic. Dacă telecomanda este un aspect important, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre modelele de peste 600 lei, precum Taurus Fresko.

Revenind la clasicul nostru, acesta poate fi reglat pe 3 niveluri diferite, are chiar și o lampă încorporată, astfel ventilatorul de tavan va ilumina camera și va crea o ambianță plăcută în spațiul dvs.de locuit. CALITATE – Carcasă din oțel placată cu crom + lamele din MDF, putere totală 115 W.

Verifică Prețul


Îți mulțumesc pentru că ai rămas până la final și sper ca acest TOP să îți fie de folos în alegerea produsului perfect pentru tine și nevoile tale!