Proraso Cypress & Vetyver este cel mai bun prieten al unui bărbat care pune preț pe îngrijirea bărbii sale.

 

Dacă te-ai săturat de rutina bărbieritului sau pur și simplu îți dorești să crești o barbă, și mai ales ca aceasta să arate bine, îți recomand cu toată încrederea setul pentru îngrijirea bărbii de la Proraso Cypress & Vetyver

Acum, poate te gândești că nu sunt în măsură să recomand un produs bărbătesc pentru că, evident, barbă nu am și practic nu aș putea să punctez beneficiile acestui produs și totuși, pot. De ce? Pentru că recent am dăruit un astfel de set unui bun prieten care ține foarte mult la aspectul bărbii sale. Feedback-ul lui a fost foarte mulțumitor iar eu l-am ascultat cu interes ca să pot relata cu exactitate experiența sa cu brandul Proraso.

Primul lucru pe care l-a remarcat a fost, evident, cutia de metal, care este foarte calitativă, decorată cu note de masculinitate. Dacă îndepărtați spuma care ține produsele fixe, se poate folosi cu lejeritate pentru depozitarea tuturor accesoriilor pentru îngrijirea bărbii pe care le aveți în dotare: pieptene, inele de barbă, uleiuri, etc.

Cutiuța minune Proraso Cypress & Vetyver conține șampon pentru barbă 200 ml, balsam pentru barbă 100 ml plus un ulei pentru barbă 30 ml. 

Șamponul pentru barbă spală delicat fața și barba, hidratează și nu usucă pielea. În plus, calmează fața iritată. Mod de aplicare: se masează în barba udă, se spumează și se lasă să acționeze câteva minute. Apoi se clătește bine barba.

Balsamul pentru barbă hidratează durabil atât barba cât și pielea, nu lasă reziduri în barbă și nu lipește firele. În plus, se aplică ușor și miroase foarte plăcut.

Uleiul pentru barbă facilitează descurcarea bărbii, netezește firele bărbii și reduce încrețirea acestora. În plus înmoaie perii din barbă și evident, conferă un parfum proaspăt și subtil. Mod de aplicare: se pune în palmă o cantitate mică de ulei și se întinde cu degetele în barbă și pe față. 

Chiar dacă nu s-a așteptat la acest lucru, citez „produsele sunt foarte calitative începând de la consistență și efecte, până la ambalaj. Au un aer profi și își fac treaba extraordinar de bine. Clar, au devenit preferatele mele.” Pe lângă toate acestea mi-a mărturisit că le folosește cu regularitate iar raportat la aspect se vede o mare diferență. Nu pot să neg, am observat și eu că barba pare mai vie (nu știu dacă mă exprim bine), stralucește și vrei nu vrei, privirea fix acolo îți rămâne. 

Acum, dacă mă întrebați pe mine, prețul este destul de ok raportat la calitate și, să nu mai amintim că vă alegeți și cu o cutie foarte mișto pentru depozitare. În plus, cutia amintită anterior, transformă acest set într-un cadou inspirat. Acestea fiind spuse, recomand cu încredere setul de îngrijire a bărbii de la Proraso Cypress & Vetyver.

Dacă încă sunteți reticenți, puteți încerca și doar un singur produs din cele trei pe care le conține setul deoarece acestea se vând și separat. Apropo, setul este disponibil și în variantele Proraso Wood and Spice și Proraso Azur Lime.

Setul de îngrijire a bărbii Proraso Cypress & Vetyver este disponibil și la eMag.