anticearcan lichid IMPALA

Zilele trecute mi-a ajuns comanda de la Lady’s, numai bunătăți, printre care se afla și un anticearcăn lichid IMPALA, pe care am ținut neapărat să îl testez. Așadar, am revenit pe blog cu un mic review, impresii pro și contra :).

Anticearcănul sau concealer este un proudus ce conține particule iluminatoare menite să ne ajute la ascunderea anumitor imperfecțiuni ale pielii ori să corecteze anumite umbre pe ten. În general, acoperirea pe care o oferă anticearcănul este una ușoară, incomparabilă cu fondul de ten și tocmai din această cauză este indicat să îl aplicăm fie în mai multe straturi fie după ce am aplicat fondul de ten obișnuit.

Indicat este și să alegem un anticearcăn care să fie cu o nuanță mai deschis (cu un ton sau semiton) față de culoarea pielii noastre sau față de culoarea fondului de ten altfel, rezultatul poate fi dezastruos. Din fericire, am nimerit nuanța perfectă pentru mine iar acest lucru mi-a permis să îl testez imediat ce l-am primit. 

Prima impresia a fost una bună iar aici vorbim despre ambalaj căci într-o oarecare măsură contează și acesta. Sticluța este calitativă și are grosimea potrivită pentru a nu se sparge în cazul în care ne scapă din mână, pe suprafețe dure. Calitate am observat și la periuța cu ajutorul căreia aplicăm anticearcănul, aceasta fiind rezistentă și moale în același timp, într-un cuvânt, foarte prietenoasă cu tenul.

Una peste alta, acest anticearcăn lichid IMPALA își face foarte bine treaba dacă ne raportăm la prețul super accesibil și nu numai. Are o textură fină și cremoasă, miroase super frumos și conferă luminozitate instantanee. Este foarte ușor de aplicat și are o acoperire medie dacă folosim un singur strat. În plus, are și un efect anti-oboseală prin acţiunea sa răcoritoare.

Puncte forte Anticearcă lichid IMPALA

  • este potrivit pentru ten normal, mixt, sensibil, gras și iritat
  • ofera un aspect satinat, sclipitor
  • textura fluidă nu blochează porii și dă rezultate foarte bune și pe zonele cu riduri
  • ușor de aplicat și versatil

Puncte slabe Anticearcăn lichid IMPALA

Oricât m-am străduit nu am reușit să găsesc ceva care să nu îmi placă la acest anticearcăn cu efect iluminator dar totuși aș putea puncta acoperirea medie, deși nu am încercat până acum nici un anticearcăn care să ofere o acoperire mare de la primul strat. Aș mai adăuga și cantitatea micuță (6 ml.) dar asta doar pentru că îmi place atât de mult încât aș vrea să îl pot achiziționa în varianta extra.

 

Verifică Prețul Acestui Produs


 

Voi ce anticearcăn lichid folosiți?