Cu siguranță ați auzit deja de celebra mască neagră pentru îndepărtarea punctelor negre însă, cât de bună este aceasta?

În ultima perioadă am vazut tot mai multe filmulețe în care doamnele dar și reprezentanții sexului masculin încearcă acestă mască neagră și o recomandă. Recunosc că m-a tentat încă de la primul video văzut (acum un an și jumătate) însă prețul mi se părea mult prea ridicat pentru cantitatea mică oferită deci, pe atunci, nu m-am încumetat să o încerc.

Recent, masca neagră a devenit o tendință și este accesibilă oricui, în gramaje diferite, deoarece tot mai multe companii au început să o producă și să o „trimită” pe piață. Pentru mine acest lucru a fost oarecum o probleme căci atunci când am de ales dintre mai multe produse de la branduri diferite încep să mă întreb care o fi mai bun. La fel mi s-a întâmplat și cu acestă mască neagră și mi-a luat ceva timp să mă hotărăsc căci ultimul lucru pe care mi-l doream era să îmi fie afectat tenul.

Într-un final, m-am oprit la masca neagră de la Victoria Beauty deoarece m-am obișnuit cu produsele Lady’s și îmi sunt pe plac. Un alt motiv pentru care am optat pentru acest produs a fost faptul că se vinde la pliculeț (cantitate mică) ceea ce o face perfecta dacă vă aflați în modul de testare.

Acestă mască neagră Victoria Beauty este defapt o mască exfoliantă cu cărbune activ, o mască care are rolul de a îndepărta acumulările de sebum, impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii. În același timp hidratează în profunzime porii, prevenind formarea punctelor negre dar și a aspectului uleios al zonei T. După utilizare, senzația de prospețime își face simțită prezența.

Mod de aplicare:

Înainte de aplicare este esențial să ne spălăm bine pe față după care o putem aplica într-un strat uniform evitând nările, buzele și ochii. În doar 15-20 de minute aceasta se va usca și o vom putea dezlipi cu ușurință începând de la baza feței. Pentru a elimina resturile de mască este suficient să ne clătim cu apă călduță.

Atenție! Dacă în mod accidental, masca neagră pătrunde în ochi, clătiți cu apă din abundență.

Cât de bună este acestă mască? Pentru mine este produsul perfect însă nu mă pot pronunța în totalitate căci nu am încercat alte branduri. Masca neagră Victoria Beauty își face treaba, se usucă repede, nu rămân urme din amestecul negru care să se îndepărteze greu iar punctele negre chiar dispar. Totuși, pentru un efect de durată (pentru a păstra porii curați) puteți utiliza acestă mască de 2-3 ori pe săptămână.

masca neagră

Îndepărtarea măștii negre este dureroasă?

Ei bine, aș zice că o mică pișcătură simțiti doar dacă nu o aplicați corespunzător. Am observat că în locurile în care am aplicat acestă mască neagră într-un strat mai gros nu am simțit niciun fel de durere atunci când am îndepărtat-o. Însă, nu știu din ce motive, în zona pomeților am aplicat un strat mai subțire și evident am simțit puțin discomfort atunci când am încercat să o îndepărtez. Chiar și așa, nu trebuie să vă speriați căci pișcătura de care vă ziceam mai sus este suportabilă.

                       Plusuri

  • gramaj mic, ideal pentru testare
  • un plic conține suficient amestec pentru două utilizări
  • dacă plicul este închis bine, conținutul nu se usucă până la a doua utilizare
  • preț foarte accesibil per plic

                       Minusuri

  • un singur punct slab am găsit la acest produs și anume: pachetul nu conține ustensilă specială cu care să întinzi masca dar, oarecum, acest lucru e de înțeles având în vedere gramajul mic.

În concluzie, vă recomand masca neagră Victoria Beauty de la Lady’s iar dacă sunteți la fel de mulțumiți ca mine și decideți să folosiți acest produs în mod constant, vă sugerez să vă îndreptați atenția către un gramaj mai mare (se vinde și la borcan).

Verifică Prețul


Voi ce mască neagră folosiți?