Care este cel mai bun kit ojă semipermanentă? Cum îl alegem pe cel potrivit pentru noi? Despre toate aceste detalii vom discuta în articolul de astăzi în care vom prezenta și un top 4 cele mai bune kituri de ojă semipermanentă pentru începători și nu numai.

 

Un kit ojă semipermanentă este un must have fie că ești la început de drum în practicarea acestei meserii fie că ai decis să te ocupi singură de aspectul unghiilor tale. Făcând o paranteză, trebuie să menționez că un prim pas foarte important este un curs de bază mai ales dacă îți dorești ca pe viitor să ai cliente, să lucrezi într-un salon, etc. Evident, un curs îți va fi de ajutor și dacă dorești să achiziționezi un kit ojă semipermanentă doar pentru propriul uz deoarece vei învăța cum să urmezi pașii corecți în pregătirea unghiei și nu numai. Însă, nu toată lumea este dispusă să investească într-un curs atâta timp cât cele vizate sunt doar unghiuțele din dotare. Dacă te încadrezi în ultima categori, nu trebuie să îți faci griji deoarece există kit-uri care vin cu instrucțiuni iar dacă cel ales de tine nu le are, poți urmări diverse tutoriale pe YouTub, în funcție de ceea ce ai nevoie.

Cel mai bun kit ojă semipermanentă este, în primul rând, cel care se mulează cel mai bine nevoilor tale. Fiecare kit este diferit și conține accesorii diferite. Tot ce trebuie să faci este să îl alegi pe cel care de care ai nevoie și pentru că alegerea acestuia nu este deloc ușoară având în vedere faptul că avem foarte multe posibilități atât în magazinele online cât și în cele fizice, am ales noi pentru tine :). Iar prin am ales, ne referim la faptul că am luat la „puricat” toate magazinele, am comparat produsele, calitatea acestora, prețurile, precum și conținutul kit-urilor pentru a ne asigura că acestea au strictul necesar pentru un început promițător. Menționăm că, produsele prezentate în topul de mai jos sunt produse alese pe baza raportului excelent calitate/preț.

 

Top 4 Cele mai bune kit-uri de oje semipermanente

 

  1. Kit Oja Semipermanentă SensoPRO

Acest kit este probabil unul dintre cele mai practice și complete, recomandat exclusiv persoanelor aflate la început de drum deoarece cu o investiție foarte mică poți realiza o manichiură cap-coadă și astfel îți vei da seama dacă acesta este drumul pe care dorești să îl urmezi. Împreună cu acest kit primim gratuit un ghid de aplicare a ojei semi care cuprinde instrucțiuni de aplicare a ojei precum și tehnica de îndepartare a acesteia.

Kitul conține: Lampa de 36 W (roz sau albă, la alegere) cu 4 neoane (prevăzută cu timer de 120 secunde și două poziții), 3 oje semipermanente SensoPRO Italia 10ml (culorile sunt la alegere), Base Coat, Top Coat, Primer SensoPRO – Non Acid, Set de 10 capsule pentru îndepărtarea ojei semipermanente, Remover Gel UV cu pompiță SensoPRO Lavender Flavor (soluție pentru îndepărtarea ojei),  Ulei de cuticule, 4 pile (o pilă dreaptă, o pilă romb, un buffer roz și unul mov, ambele cu 4 fețe),  Instrument metalic pentru cuticule, Periuță pentru praf, 12 Bețisoare Portocal pentru cuticule, 2  Despărțitoare, 100 Servețele de unghii Ultra Pro, 2 foițe creponate și 2 tatuaje cu modele diverse pentru Nail Art.

Acest kit conține toate produsele de bază de care ai nevoie pentru a da viață unghiilor tale iar faptul că ne oferă posibilitatea de a ne alege culorile preferate de oje, îl consider un mare plus. Apropo, vei primi și un Cadou surpriză la fiecare comandă plus un Voucher pentru o comandă viitoare.

Verifică Prețul


 

2. Kit Ojă Semipermanentă CANNI 3in1

Ca și kit-ul precedent, și acesta este unul de buget, nu costă mai mult de 200 lei și conține diverse accesorii pentru un Nail Art de senzație. Deoarece în dotare regăsim oja semipermanentă CANNI 3in1, nu avem nevoie de top și bază, deci pașii procesului se restrâng. Așadar,  Base One ne oferă soluția pentru o manichiura desăvârșită, potrivită pentru a fi realizată atât într-un salon profesionist, cât și în confortul propriului cămin.

Kitul conține: Lampă UV LED SUNONE 48W, 7 oje semipermante CANNI (culori la alegere), Buffer pentru pregătirea unghiei, Ulei de cuticule, Periuță pentru praf, 10 Clești pentru îndepărtarea oje semipermanente, Soluție pentru îndepărtarea oje, Un set de benzi pentru french, O bandă autoadezivă decor, 3 butoiașe cu sclipici și Cadou 200 de șervețele.

După cum puteți observa, Kit-ul CANNI ne oferă mai multe oje și accesorii pentru a putea realiza diverse modele pe unghii însă în pachet nu avem instrumentul metalic pentru cuticule, pile sau bețișoare portocal. Dacă optați pentru acest kit și vă recomand să achiziționați separat și instrumentul menționat mai sus precum și câteva pile căci veți avea nevoie.

Verifică Prețul


 

3. Kit Ojă Semipermanentă GDCOCO

Un alt kit de buget care cuprinde toate cele necesare pentru o începătoare și nu numai este cel oferit de Nailsup, kit care conține oje semipermanente GDCOCO, un produs pigmentat care se aplică ușor. Din păcate kit-ul nu are și un mic ghid de folosire a acestor produse (nici cel de la Base One nu are) însă acest lucru nu este o problemă deoarece o simplă căutare pe Google ne salvează și de această dată sau, putem urmări diverse tutoriale pe YouTub.

Kitul conține: Lampă de 36 W (cu 4 neoane, timer de 120 secunde și două poziții), 5 oje semipermanente GDCOCO 8 ml (culorile sunt la alegere), Primer, Bază, Finish, 10 Clești pentru îndepărtarea oje semipermanente precum și soluție pentru îndepărtarea acesteia (180 ml, cu pompiță), Ulei de cuticulă, O pilă, 6 Bețișoare portocal, Un buffer, O periuță pentru praf, 5 Benzi autoadezive pentru decorul unghiilor, 3 Butoiașe cu buline colorate (tot pentru decor) și Cadou o soluție pentru îndepărtarea cuticulelor, VITAMINE 15ML.

NailsUp oferă drept de retur 14 zile pentru produsele comandate.

Verifică Prețul


 

4. Kit Ojă Semipermanentă One Step SensoPRO

Ultimul kit prezentat dar nu cel din urmă este tot de la KitUnghii, un kit complex din toate punctele de vedere. Acesta conține ghidul de aplicare a ojei semipermanente precum și un Cadou drăguț și anume, o Cutie compartimentată pentru depozitarea ojelor și a accesoriilor aferente.

Kitul conține: Lampa LED UV 36W PerfectCare PRO, LUXORISE, o lampă profesională cu Timer care ne oferă posibilitatea să setăm perioada de timp pe care o dorim (10 sec, 30 sec, 60 sec, 99 sec) și un senzor de prezență ce se va aprinde automat atunci când introducem mâna în lampă). Această lampă are 24 LED-uri DOUBLE Light LED de ultimă generație
+ 1 încărcător.

Pe lângă lampă în pachet mai găsim: 4 oje semipermanente SensoPRO One Step 10ml (culoare la alegere), Primer, Remover, Ulei Cuticule Stilou cu Trandafir (tratament unghii), 2 Pile buffer, O pilă lavabilă portocalie Picătură, O pilă lavabilă mov semilună, încă o pilă picătură și una lată, 100 Șervețele fără fibre pentru îndepărtare ojei, O perie pentru praf, Un despărțitor, 12 Bețișoare portocal, O Margaretă Unghii Ovale, Un instrument de împins cuticula și un Suport Mână manichiură ergonomic LUXORISE. Cât despre partea de NailArt, aici primim: 2 matrițe de unghii, o ștampilă, 3 oje speciale pentru matrița de unghii, 2 foițe creponate, un pigment cu aplicator și 2 tatuaje diverse modele.

Verifică Prețul


 

Te-ar putea interesa și articolul: Top 4 lămpi UV, cum să alegi lampa potrivită pentru tine

Sperăm că acest TOP pentru Cel mai bun kit ojă semipermanentă ți-a fost de ajutor. Așteptăm cu drag și alte sugestii pentru astfel de kituri.