Dri Buddi - mazee.ro

Dri Buddi este un uscător electric de rufe, un produs inovator care vine în ajutorul nostru, facilitând procesul de uscare a hainelor.

În ultimul an am observat că Dri Buddi este un produs destul de mediatizat, mediul online fiind populat cu tot felul de păreri despre acest uscător electric. Recunosc că, comentariile pozitive (achiziții verificate) m-au convins că merită iar drept urmare am început să caut tot felul de informații, documentandu-mă mult mai bine. Așadar, în acest articol o să vă prezint detaliat uscătorul electric DriBuddi, vorbind din proprie experiență.

Prezentare Dri Buddi – descriere, mod de folosire, conținut

 

Dri Buddi are un motor puternic (1200 W.) și foarte eficient, care suflă aer cald în înveliș, uscând hainele rapid, fără să le deterioreze. Acest produs nu este masiv ca alte uscătoare de rufe și, chiar și așa, are o structură rezistentă, care nu se va îndoi, rugini sau deteriora, având capacitatea de a susține până la 10 kilograme de rufe. Personal, m-a surprins motorul uscătorului căci mă așteptam să fie gălăgios însă, surpriză! Este foarte silențios!

Revenind la cadrul uscătorului, trebuie să menționez că acesta este atât de rezistent încât nu se va îndoi dacă depășim limita de kg. admisă și, în plus de asta, a fost tratat special pentru a rezista la uzură și coroziune, prelungind astfel perioada de folosire.

Încă un plus pe care îl adaug acestui produs se datorează faptului că este foarte ușor de depozitat (fiind pliabil) și îmi permite să îl așez într-un spațiu destul de mic (are dimensiunile de 160×65 cm.) doar atunci când am nevoie de el. Totodată apreciez și calitatea uscării deoarece având posibilitatea să așez hainele pe umeraș (în timpul uscării), la finalul procesului acestea nu au cute iar cele fabricate din materiale pretențioase nu necesită călcare.

Dri Buddi este ușor de montat (de montează picioarele și cadrul metalic prin înfiletare după care ne ocupăm de suporturile pentru umerașe) și foarte simplu de folosit. Tot ce trebuie să facem este să așezăm hainele pe umeraș, să închidem fermoarul și să rotim butonul pentru a alege timpul de uscare.

Timpul de uscare se setează în funcție de densitatea materialelor și putem alege între 30 de minute și 3 ore. Partea bună este că hainele se vor usca în mod natural (cum ar fi uscate afară), păstrandu-și textura moale. Hainele nu se vor deteriora așa cum se poate întâmpla în cazul unui uscător de rufe obișnuit care subțiază textura hainelor din pricina căldurii excesive din interor.

În conținutul pachetului Dri Buddi vom găsi o husă, două grătare superioare, tuburi (inferior și superior), trei picioare, motorul și o placă hidroizolatoare.

Consultă Reducerea pentru Dri Buddi

De ce recomand Dri Buddi

  • este fiabil și ușor de folosit
  • nu ocupă mult spațiu și este ideal pentru locuințele mici (garsoniere, spații înguste)
  • salvează spațiul chiar și într-o locuință mai mare
  • consumul energiei electrice este mult mai redus decâ dacă optăm pentru un uscător clasic (care ocupă și mai mult spațiu, nu poate fi strâns și depozitat)
  • acest uscător electric protejează hainele și de mirosurile neplăcute care își fac apariția în cazul uscătoarelor clasice deoarece învelișul acestuia se poate curăța foarte ușor
  • cablul aparatului este suficient de lung
  • Dri Buddi nu are filtru de scame, condensatori sau tăviță de condens (care trebuie golită) iar astfel nu va exista riscul ca acesta să se înfunde
  • motorul este silențios și nu vom avea parte de zgomote neplăcute în timpul uscării

De unde putem achiziționa un uscător electric Dri Buddi

 

Eu am achiziționat acest uscător de la Aloshop, un magazin online cu produse calitative (văzute și la TV) iar recomandarea mea este să faceți la fel dacă vă doriți acest produs deoarece sunt o echipă fiabilă la comenzi și puteți returna produsul în 14 zile (dacă nu vă mulțumește) fără nici un motiv.

Comanda ajunge în două zile iar dacă întâmpinați orice fel de problemă (montare, funcționare) cei de la CallCenter vă ajută să o soluționați. În plus, tot aici găsiți și cel mai bun preț iar o dată la câteva luni anumite produse se livrează împreună cu un CADOU.

Vezi Prețul Actualizat al Uscătorului de Rufe Dri Buddi

Tot la același magazin găsim și o nouă variantă a uscătorului de rufe Dri Buddi, numit Dri Buddi Air, un model mai nou (nu l-am încercat) care are un motor economic cu o putere de 900 W. și capacitatea de a usca 14 kilograme de rufe. Acesta oferă două programe pentru uscarea hainelor: o uscare continuă (comutatorul se rotește în sens contrar acelor de ceasornic) și uscare presetată (temporizatorul va fi învârtit în sensul acelor de ceas la un interval cuprins între 30 și 180 minute). Totuși, care este diferența dintre cele două modele? Ei bine, cel din urmă are un consum mai redus de energie electrică și usucă mai multe haine decât primul model prezentat. În rest, principiul de funcționare rămâne același.

Vezi Prețul Actualizat al Uscătorului de Rufe Dri Buddi Air

PONT: Opțional puteți achiziționa și Dryer Balls, bile pentru pentru uscarea rufelor, un produs prietenos din punct de vedere ecologic. Cele două bile transmit căldura în toate tipurile de țesături, înmuiandu-le și ajuntându-le să nu se mai șifoneze. Trebuie doar să le puneți în uscătorul de rufe și să le priviți  în timp ce se ridică și separă hainele, permițând aerului să circule mai bine în jurul lor. Hainele nu se vor lipi între ele și se vor usca cu 25% mai rapid.


Update PROMO: La achiziționarea Uscătorului electric de rufe Dri Buddi Air se oferă CADOU un Ceas de damă Pearl Dream. Oferta este disponibilă până pe 30 Decembrie.

Vezi Oferta Dri Buddi Air + Cadou Pearl Dream