Pe lângă toate ustensilele necesare realizării unei manichiuri, un accesoriu foarte important este o masă de manichiură potrivită pentru nevoile tale.

Aceasta este și una dintre cele mai grele alegeri pentru că găsim atâtea modele care ne atrag privirile însă nu știm pentru care să optăm. Alegerea nu ar fi atât de grea dacă știm exact după ce să ne ghidăm și chiar asta vom face în articolul de astăzi, vom puncta cele mai importante criterii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem o masă de manichiură.

Calitatea:

Fie că vă desfășurați activitatea într-un salon de înfrumusețare sau acasă, țineți cont de faptul că o masă de manichiură trebuie să fie o investiție de lungă durată, așadar, calitativă. Se folosesc substanțe chimice, precum lacul de unghii sau acetona, care pot fi foarte dăunătoare pentru mobilier, așadar vom alege o masă de manichiură care să fie rezistentă la pete, la substanțe chimice și chiar să respingă particulele de praf, realizată dintr-un material dur cu o mare durată de viață (exclus plastic, de preferat sticlă dură, dublă).

Funcționalitate:

O bucată de lemn sau biroul clasic, nu prea ne este de ajutor. Indicat este să alegem acele mese special concepute pentru această activitate (asta dacă nu vrem să muncim extra), acele mese care au deja un loc bine gândit pentru lămpi, cu găuri în blat pentru o mai bună așezare, acele mese care au suficiente locuri pentru depozitare. Să găsim o masă cu un aspirator încorporat ar fi și mai bine. Încă un aspect important este înălțimea mesei care este necesar să se potrivească cu înălțimea scaunelor pentru a evita pozițiile incomode și durerile de spate.  Mai mult, poți opta chiar și pentru o masă de manichiură cu roți care să îți ofere o mobilitate sporită în cazul în care simți nevoia de a-ți reamenaja spațiul.

Design:

Acest criteriu ține de gustul fiecăruia. Masa de manichiură este, în cele din urmă, o piesă de mobilier și frumos ar fi să se potrivească perfect în designul salonului sau al camerei de lucru. Alegeți culorile și materialele care merg mână în mână cu celelalte bunuri de mobilier pe care le aveți și care complementează cel mai bine spațiul. O masă de manichiură trebuie să aibă un aspect primitor, curat (culori deschise) și profesional. 

Bugetul:

Precum am menționat în rândurile de mai sus, o masă de manichiură este o investiție pe termen lung, așadar, nu ar trebui să ne zgârcim la buget dacă am găsit acea piesă de mobilier care să ne satisfacă toate nevoile. Cu toate acestea, pe piață găsim diverse prețuri pentru toate buzunarele. E drept, nu fiecare articol își și merită prețul, tocmai de aceea am luat la puricat magazinele și am strâns câteva articole cu prețuri care reflectă calitatea produsului. Aceste recomandări le veți găsi în rândurile de mai jos.

Încă o mențiune: dacă ești dispusă să te deplasezi la domiciliu clientelor, poți lua în considerare achiziționarea unei mese de manichiură portabile, ușor de pliat pentru a te putea deplasa rapid.

Recomandări pentru cea mai bună masă de manichiură 

 

1.Masă de manichiură Lila Rossa

De la Lila Rossa avem o piesă de mobilier superbă la un preț corect, accesibil. Dimensiunile acesteia sunt cele potrivite astfel că atât tehnicianul cât și clientul se vor simți confortabil (125 x 45 x 82 cm). Este realizată  din pal alb și blat din sticlă rezistentă (combinația perfectă), astfel având un design versatil, potrivit în orice salon dar și pentru spațiul amenajat acasă.

Un mare plus îl are dotarea cu patru rotile în partea inferioară care face ca amplasarea și mutarea acesteia să devină astfel simplă și rapidă fără a avem nevoie de un ajutor suplimentar.

În plus, are suficient spațiu pentru a depozita toate ustensilele necesare, fiind prevăzută cu 2 sertare și un dulap și 3 rafturi. Lucrurile necesare le putem depozita și în spațiu de sub sticlă unde chiar și lampa și-ar găsi un locușor pretabil. 

Verifică Prețul


 

2.Masă de manichiură cu aspirator încorporat Lila Rossa

A doua recomandare vine tot de la Lila Rossa, o masă similară cu primul model însă are în plus mai multe spații de depozitare închise (4 sertare și 2 dulapuri) precum și aspirator încorporat.

Realizată tot din pal alb și blat din sticlă curbat pe mijloc cu spațiu cât mai comod pentru clientă, are astfel un design versatil, potrivit in orice salon. Pentru a-ți ușura munca, este prevăzută cu aspirator cu o putere de 6W., fiind dotată și cu patru rotile în partea inferioară pentru o mutare mai ușoară.

Dimensiunile mesei: lățime 49 cm

                                  : lungime 122 cm

                                  : înălțime 76 cm

Verifică Prețul


3.Masă de manichiură cu aspirator încorporat Karla

Am ales această masă de manichiură deoarece prețul este unul corect pentru ceea ce oferă. Are un design frumos și curat, deloc încărcat, transformând-o într-o piese de mobilier ușor de integrat în orice loc. Ca și spații de depozitare este dotată cu 3 sertare încăpătoare, sertarul de jos fiind mult mai spațios. Forma curbată oferă confort atât vizual cât și corporal (un aspect important). Înalțimea este una standard și potrivită (121x50x80 cm), același lucru îl putem spune și despre lungime și lățimea blatului.

Realizată în întregime din pal durabil și rezistent.

Are încorporat și un aspirator de 6W (nu este trecut în descriere însă acesta a fost răspunsul furnizorului atunci când l-am abordat). Așadar, pentru un spațiu aerisit, acest model este perfect.

Verifică Prețul


 

4.Masă de manichiură portabilă cu aspirator încorporat Timeless Tools

Pentru că nu puteam să ignor acea categorie de tehnicieni care preferă deplasarea la domiciliu, ultima dar nu cea din urmă recomandare este o masă portabilă pe care o poți face mică mică și o poți lua cu tine peste tot.  Această are o super geantă de transport impermeabilă cu fermoar.

Tot la capitolul dotări regăsim rotile cu frâne pentru o mai bună și ușoară amplasare, pernuță de sprijinit mâna dar și un ventilator încorporat în masa de manichiura care aspiră praful generat de pila de unghii, iar sacul de praf din partea inferioară colectează acest praf.

Dimensiuni:

  • blatul măsuței: lungime 91,5 cm, lățime 37 cm
  • dimensiunile perniței de mână: lungime 39 cm, lățime 11 cm, grosime 5,5 cm
  • înălțimea totală a mesei: 72 cm
  • lungimea cablului: aprox. 140 cm

Apropo, tot pachetul are aproximativ 11 kg, adică super ușor de luat oriunde.

Verifică Prețul


 

Nu uitați, cel mai important este să vă asigurați că o alegeți pe cea care se potrivește cel mai mult cu stilul vostru și care răspunde cel mai bine nevoilor și cerințelor voastre.