Recent am testat cele mai bune măști exfoliante de la VICTORIA beauty și, evident, am fost foarte încântată de rezultat. Dacă vă spun că, conținutul este presărat cu sclipici și steluțe vă strârnesc și mai mult curiozitatea?

 

Măștile exfoliante sunt printre preferatele mele deoarece sunt produse cosmetice care curăță tenul în profunzime. Este de știut că exfolierea tenului trebuie să reprezinte un fel de rutină pentru fiecare dintre noi, un fel de ritual regulat, un răsfăț plin de beneficii pentru tenul nostru. 

Care este efectul exfolierii?

Ei bine, în mare, o exfoliere regulată îndepărteaza resturile de celule moarte ale pielii, toată mizeria depozitată în pori și îmbunătățește aspectul general al tenului. După acest proces, vom descoperi o noua textură a pielii, prospătă, formată din celule cutanate noi. Pielea va fi mai regenerată iar ritmul de îmbătrânire al pielii va încetini.

Am încercat diverse măști pentru exfoliere însă nici un produs nu a fost atât de glamuros ca cele trei măști de la VICTORIA beauty. Nu vă grabiți să trageți concluzii așa cum am făcut eu. 🙂 Nu e doar sclipiciul de ele. Sunt cu adevărat calitative, răcoritoare și foarte benefice. Eu așa mi-am răsfățat tenul în acest weekend iar rezultatele se văd imediat ce îndepărtezi masca.

P.S – și mai încântată de aceste măști am fost datorită modului ușor de îndepărtare – PEEL OFF – exact ca la masca neagră, despre care v-am vorbit AICI.

Cele trei măști pe care le-am ales au acțiuni diferite și, implicit, beneficii diferite. Acestea vin ambalate într-un plic drăguț și strălucitor, iar conținutul este suficient pentru o singură utilizare. Le-am numit cele mai bune măști exfoliante datorită acțiunii lor rapide dar și datorită aspectului cute pe care îl oferă. Pot spune cu lejeritate că sunt acel gen de măști pe care le poți purta cu încredere prin casă fără să îl sperii pe bebe sau pe iubi și, de ce nu, ai putea chiar să-i deschizi ușa livratorului cu pizza în timp ce tenul tău se relaxează căci ești frumoasă oricum.

Dar, ca să o luăm cu începutul, o să vă spun câte ceva despre fiecare produs în parte.

 

 

Cele mai bune măști exfoliante de la VICTORIA beauty

 

1. Mască exfoliantă pentru fermitate – GLOW

Această mască are în compoziție următoarele:

  • Extract de ceai verde
  • Vitamina C
  • Colagen hidrolizat

Este o mască pentru fermitate și este perfectă pentru toate tipurile de piele, oferind strălucire și un efect răcoritor.

Acţiunea anti-îmbătânire a colagenului hidrolizat şi a vitaminei C este completată de proprietăţile antioxidante şi calmante ale extractului de ceai verde, făcând o soluţie simplă dar eficientă de îngrijire a tenului. Rezultatul va fi o piele vizibil proaspătă, contururi faciale bine definite.

 

 

 

 

2. Mască exfoliantă anti-îmbătânire – GLOW

Această mască are în compoziție următoarele:

  • Extract de afine
  • Vitamina C
  • Colagen hidrolizat

Dintre cele trei, masca cu afine am încercat-o prima dată și am fost plăcut surprinsă. Senzația de revigorare apare imediat. (Și această masca este pentru toate tipurile de ten)

Acţiunea anti-îmbătânire a colagenului hidrolizat şi a vitaminei C este completată de proprietăţile antioxidante şi strălucitoare ale extractului de afine, făcând o soluţie simplă dar eficientă de îngrijire a tenului. Rezultatul va fi o piele revitalizată, vizibil revigorată.

 

 

 

 

3. Mască exfoliantă iluminatoare și tonifiantă – GLOW

Această mască are în compoziție următoarele:

  • Cărbune activ
  • Extract de caviar
  • Acid Hialuronic

Cărbunele activ îndepărtează cu uşurinţă toate impurităţile, curăţând porii în profunzime astfel încât pielea să poată absorbi mai bine acidul hialuronic şi extractul de caviar din mască, bine cunoscute pentru proprietăţile lor ultra hidratante şi revigorante. Rezultatul – o piele revitalizată şi strălucitoare.

 Pentru toate tipurile de ten.

 

 

 

 

 


Voi ați încercat aceste măști sclipitoare?