Cel mai ieftin Aspirator Robot este fără doar și poate, modelul Smart Ximei, iar când spun ieftin mă refer totuși la un produs care își face treaba nu doar la o bucată de plastic la un preț mic. Cine are nevoie de lucruri ieftine care nu își fac treaba? Exact!

Am descoperit acest aspirator robot cu câteva luni în urmă și, recunosc, prețul mic m-a intrigat. Eram aproape convinsă că este doar o jucărie dar având în vedere costul mic, mi-am spus că merită achiziționat, doar așa, să văd ce poate. Adevărul este că și condițiile celor de la TechStar au cântărit mult în această decizie deoarece oferă posibilitatea returului și bănuții înapoi în maxim 14 zile lucrătoare dacă nu ești mulțumit de produs, fără să invoci un motiv anume. Am decis că este o afacere bună.

Așadar, am băgat produsul în coș, am aplicat încă o reducere de 5% (dacă ți se oferă de ce să nu primești?) și am plasat comanda. Produsul a ajuns mai repede decât mă așteptam și a început joaca. Surpriză! Nu am avut parte de o joacă așa cum mă așteptam pentru că acest aspirator robot chiar și-a îndeplinit misiunea. Am făcut puțină mizerie intenționată pe parchet, mochetă și gresie (firmituri, făină, nisip) iar acest cel mai ieftin aspirator robot, după cum l-am catalogat, și-a văzut cuminte de treabă strângând în urma mea. Trei ore i-am dat de lucru și a rezistat eroic. Are o arie mare de acoperire de 100-150 de metri pătrați și o cutie de gunoi generoasă.  Evident nu l-am returnat. Sunt deja 7 luni de când este folosit la capacitate maximă și încă rezistă. Cât mai rezistă, nu aș știi să vă spun însă, pentru prețul de mai puțin de 200 lei, dacă îmi curăță casa chiar și pentru un an de zile, mă declar mai mult decăt mulțumită.

Iată ce știe și poate să facă Aspiratorul Robot Smart Ximei

  • Curățare automată pentru casa și birou
  • Poate recunoaște bariera și poate evita coliziunea (datorită senzorului inteligent ASD)
  • Poate ajunge în locurile înguste (colțuri, sub mobilier)
  •  Zgomotul este mai mic de 50dB
  • Potrivit chiar și pentru ciment, plăci ceramice, podele din lemn, etc.
  • Are o baterie de 1200mAh
  • Alimentare: încărcare USB / baterie 1xAA (inclusă)
  • Timp de încărcare: aproximativ 2,5 ore
  • Timp de lucru: aproximativ 3 ore
  •  Funcție: Funcția de absorbție a prafului / Funcția de ștergere

 

Având în vedere cele enumerate mai sus, acest cel mai ieftin aspirator robot își merită numele. Dacă nu dorești să investești prea mult și nu ai nevoie de o tehnologie super smart precum aplicații, programări, etc, poți opta cu încredere pentru acest mic ajutor, de buget, care are și o garanție de 12 luni. Iar dacă consideri că nu ți se potrivește, îți primești bănuții înapoi.

Consultă Prețul