Cea mai bună freză de unghii se alege cu muultă răbdare. Aceste lucru mi l-a spus un trainer specializat atunci când am întrebat: Ce îmi recomanzi? Așa că, am făcut împreună un reserch, am testat câteva modele, am învățat câteva lucruri esențiale, apoi am fost pregătită să aleg 🙂

 

Înainte de a începe, trebuie neapărat să îi mulțumesc doamnei Liliana care a avut foarte mare răbdare cu mine, cu întrebările mele și care, mi-a pus la dispoziție salonul dânsei pentru a putea proba câteva freze.

După această experiență consider că freza electrică de unghii este o unealtă esențială fie că ești începătoare, fie că ai ceva experiență în domeniu. Știu că sunt persoane care preferă pila clasică pentru că au precizie, răbdare sau pur și simplu se simt mai stăpâne pe această metodă de pilit. Însă, o freză electrică va scădea timpul de lucru semnificativ, reprezentând mereu cea mai bună alegere.

Cea mai bună freză de unghii se alege în primul rând în funcție de propriile nevoi, și aici trebuie să puneți în balanță următoarele: cât de des o folosesc, o folosesc pentru propriul uz sau este destinată clientelor, care este bugetul pentru o astfel de achiziție. Dacă v-ați răspuns la aceste întrebări veți știi dacă aveți nevoie de o freză profesională sau semi-profesională, un motor puternic sau mediu. Indiferent de varianta aleasă trebuie să țineți cont și de materialele cu care este construită freza, dacă această vibrează sau nu atunci când este folosită (evident, nu trebuie să vibreze ci să ne oferă o experiență plăcută).

Am afirmat la începutul articolului că cea mai bună freză de unghii se alege cu multă răbdare și tocmai din aceasta cauză am ales să scriu despre asta, să testez și să compar. Astfel voi restrânge semnificativ opțiunile, adunându-le într-un top de 4 produse, cele mai bune și fiabile freze existente pe piață, atât pentru începători cât și pentru profesioniști. Ca fiecare top de pe blogul meu, și la acesta m-am ghidat după un bun raport calitate/preț.

 

Top 4 produse pentru cea mai bună freză de unghii

 

  1. Freza Unghii Profesionala DigitalPower PRO – LUXORISE  35.000 RPM

Încep topul cu un model de top, dedicat uzului profesional și nu numai. Această freză are design ultra digital, inovativ și performant. DigitalPower PRO este un aparat de unghii dedicat profesioniștilor ce are un control premium, exclusiv digital. Astfel, butoanele de operare sunt digitale și integrate în display-ul generos, simplu și intuitiv. Pe de altă parte, display-ul digital afișeaza sensul de rotație și viteză.

Are o viteză de pana la 35.000 rotații pe minut și are comutator avansat de direcție (două sensuri de rotație), fiind adecvată atât dreptacilor, cât și stângacilor. Important este ca mandrina sa nu vibrează în timpul utilizării, este robusta, cu o greutate optimă și vârful subțire ce favorizează finețea dar și precizia operării. Capul de șlefuit poate fi înlocuit fără efort.

Freza este recomandată pentru pilire, șlefuire, polizare, ascuțire, lustruire și definire a patului unghial, micșorând timpul de lucru și mărind eficiența. Dispune de sistem de control al vitezei, protecție la suprasarcină și oprire de siguranță.

Verifică Prețul


2. Freză Unghii Profesională Nail Drill 30000 RPM

Această freză, pe lângă specificațiile bune pe care le are, observăm și un design plăcut, o construcție robustă care se încadrează cu ușurință în orice decor. În plus, acest model este disponibil și pe culoarea negru. Freza electrică Nail Drill este un produs de top, special creat pentru profesioniști și nu numai. Aceasta este puțin mai puternică decât freza prezentată anterior, cu o viteză de 30000 RPM și o putere de 30 W.

Viteza promite rezultate impecabile atât în salon cât și acasă. Este silențioasă, nu vibrează și nu încinge unghia, astfel, putem realiza o manichiură într-un mod confortabil. Cât despre schimbarea capetelor, acest lucru se face într-un mod facil, fără a folosi unelte sau alte accesorii complicate. Datorită circuitului său gândit inteligent, pila electrică nu consumă multă energie, astfel, vom obține rezultate profesionale în timp ce economisim bani.

Atenție! Nu atingeți capătul aparatului cu degetul în timp ce acesta lucrează.
În cazul în care nu veți folosi aparatul o perioadă de timp, oferiți-i o pauză deconectând adaptorul de la
priză.

Verifică Prețul


3. Freza Unghii Profesionala Elite Nails 30.000 RPM – SensoPRO Milano

Și modelul Elite Nails se încadrează perfect în topul pentru cea mai bună freză de unghii fie că ne referim la specificațiile acesteia sau la design-ul impunător. Este o freză dedicată tehnicienilor de unghii dar și pasionaților de îngrijirea unghiilor, cu multiple întrebuințări, pentru realizarea unor manichiuri/pedichiuri perfecte. Freza este recomandată pentru pilire, șlefuire, polizare, ascuțire, lustruire și definire a patului unghial, micșorând timpul de lucru și mărind eficiența.

Unitatea centrală are un design modern și este creată din materiale de calitate. Dispune de sistem de control al vitezei, protecție la suprasarcină și oprire de siguranță. Poate fi acționată atât manual, cât și cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort în utilizare. Dispozitivul ajunge la o viteză de până la 30.000 RPM și comutator avansat de direcție (două sensuri de rotație), fiind adecvată atât dreptacilor, cât și stângacilor. 

Acesta este un model de LUX, cu o construcție robustă la care s-au folosit doar materiale calitative, lucru pe care îl puteți observa cu ușurință. Freza vine împreună cu un manual de utilizare, 6 vârfuri de polizare și 6 capete de șlefuit.

Verifică Prețul


4. Freză Unghii Profesională Turbo Bee Cupio

Turbo Bee este un dispozitiv cu multiple întrebuințări care ajunge la o viteză de până la 30.000 rotații pe minu. Este un produs profesional, cu un cost mai ridicat însă, dacă reușiți să achiziționați freza când este listată cu reducere, este o super captură. Designul este foarte drăguț, mai girly însă, dacă nu vă place, puteți opta pentru varianta mai serioasă, cea pe negru sau alb.

Nu pot să nu menționez și faptul că are o rezistență îndelungată, vibrații reduse și este foarte silențioasă.. Poate fi acționată atât manual, cât și cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort în utilizare.

După cum am spus, mandrina sa nu vibrează în timpul utilizării, este robustă, are greutate optimă și vârful subțire ce favorizează finețea și precizia operării.  Acest model vine însoțit de suportul de mandrină și pedala de picior.. 

Verifică Prețul


Acesta este Topul pentru cea mai bună freză de unghii, un top alcătuit din doar 4 produse dintre cele 9 pe care am reușit să le testez. Sper să vă fie de ajutor în alegerea produsului potrivit iar dacă aveți și alte recomandări, le aștept cu drag.

În încheiere doresc să vă ofer un BONUS, un kit de aparate profesionale pentru manichiură, dedicat atât persoanelor începătoare cât și celor deja profi. Acesta este indicat mai ales dacă doriti să cumpărați tot necesarul odată, mai ales că prețul este extraordinar de accesibil.

Kitul conține:

Freză/pila/ electrica 35.000 RPM
-set 6 capete freze
-set 6 buc capete șlefuit

Aspirator/Colector Praf Unghii Profesional ,putere 40W, care aspiră în totalitate praful
-suport pentru mână moale și confortabil
-2 saci praf refolosibili

Lampă UV LED SUN5 48W ce poate fi utilizată atât în saloanele de înfrumusețare, cât și pentru uz personal.
-double light
-timer -senzor

Verifică Prețul