Bună, dragele mele! Astăzi revin cu câteva noutăți despre Polygel, o nouă inovație în materie de unghii, care a luat amploare cu câteva luni în urmă. De aici și până la a ajunge pe mesele tehnicienelor pricepute nu a mai fost decât un pas.

Se pare că noul meu obicei este să scriu despre produse destinate manichiurii și recunosc că acest lucru mă încântă foarte tare. Desigur, nu aș fi reușit fără ajutorul unei tehniciene de excepție care, cu multă răbdare, îmi predă aceste lecții minunate, oferindu-mi ocazia să testez și numeroase produse. Așadar, în acest articol veți găsi și câteva recomandări de produse, cele mai bune existente pe piață iar acest top se bazează pe un bun raport calitate/preț.

Ce este polygelul?

Un răspuns scurt și la obiect ar fi: tot ce este mai bun din gel și acryl. Specialiștii din domeniul unghiilor au venit cu așa-zisa ”calea de mijloc dulce”, care le permite utilizatoarelor să creeze un modelaj care are rezistența și durabilitatea acrylului și, cu toate acestea, este flexibil ca gelul.

Polygelul este un gel foarte consistent, care se manipulează cu ajutorul unei pensule și a unui lichid special, la fel ca și în cazul lucrului cu acrylul. Însă, la fel ca gelul, se întărește în lampa UV sau LED și ulterior produce exsudație (lichidul lipicios de pe suprafața unghiei după întărirea în lampă). Acesta trebuie șters cu cleaner.

Rezistență și Calitate

Chiar dacă vă vine să credeți sau nu, polygelul oferă rezistență și durabilitate excelentă, acesta rezistând pe unghii până la următoarea completare. Să lucrezi cu polygel este foarte ușor, nemaipomenit de ușor aș spune, iar din această cauză este apreciat atât de către profesioniste cât și de fetele care își fac unghiile singure acasă. Concluzia este că oricine îl poate folosi și reprezintă un super avantaj pentru doamnele și domnișoarele care pur și simplu nu au timp de umblat pe la salon și decid ca, din când în când, să își realizeze propria manichiură. Și, dacă totuși sunteți nesigure în aplicarea polygelului, puteți căuta pe YouTube diverse tutoriale care, cu siguranță o să vă fie de folos. Sunt convinsă că, la fel ca mine, o să vă îndrăgostiți de polygel și o să rămâneți uimite de rezultate. Cu mâna pe inimă vă spun că gelurile pe care le foloseam până acum stau și adună praful în sertar deoarece să lucrez cu polygel este mult mai convenabil pentru mine din toate punctele de vedere iar acest lucru vi-l spun din perspectiva unei fete care își face singură unghiile (doar ei).

De ce este considerat acest produs revoluționar?

  • Polygelul oferă cele mai bune proprietăți ale gelului și acrylului combinate într-un singur produs.
  • Nu solicită unghiile.
  • Este flexibil, asigură confort și protejează contra ruperii.
  • Rezistență extraordinară pentru utilizatoare pretențioase, până la următoarea întreținere!
  • Nu are miros chimic, care se simte când lucrați cu acrylul.
  • Manipulare simplă potrivit imaginației.
  • Ideal pentru profesioniști.
  • Potrivit pentru lucrul acasă sau la salon.

Ei bine, fiindcă v-am pus la curent cu toate acestea, este timpul să vă recomand câteva produse calitative la un preț decent, produse pe care le-am testat iar la final m-am declarat mulțumită atât de aspect, de ușurința cu care am realizat manichiura cât și de rezistență.

 

Top Produse Recomandate – Cel mai bun Polygel

 

  1. Polygel Supreme Gel LUXORISE – Elegant Nude

Polygelul LUXORISE este preferatul meu și cel pe care îl folosesc cel mai des. Culoarea pe care o cumpăr mereu este Elegant Nude (fără un motiv anume, cred că pur și simplu îmi place mai mult) dar se poate opta pentru foarte multe nuanțe care, se pot păstra ca atare sau se pot acoperi cu ojă semi în culoarea preferată.

Acest produs vine în cantitatea de 30g. iar prețul este extraordinar de bun. Formula sa inovatoare permite o aplicare și modelare facilă datorită vâscozității unice. Este foarte rezistent și ideal pentru construcția unghiilor pe tips sau pe șablon. Se aplică cu o pensulă umezită în soluția de modelare și necesită uscare la lampa UV de aproximativ 2 minute și la lampa LED 30-60 de secunde. 

Ca un pont aș putea să vă spun că în primele luni în care am folosit polygelul nu am avut soluția modelatoare și m-am descurcat foarte bine și fără ea. Din punctul meu de vedere nu este atât de esențială iar dacă simțiți nevoia să umeziți polygelul pentru a-l modela mai bine se poate folosi spirt sau cleanser.

Verifică Prețul


2. Polygel FSM – 30 ml

Pentru că discutăm despre cel mai bun polygel, putem introduce cu ușurință acest produs în topul nostru. Este vorba despre varianta de la FSM care vine într-un recipient de 30 ml și este puțin mai scump decât primul produs prezentat (dar nu cu mult). Este un produs calitativ cu care lucrezi foarte bine, nu necesită gel de bază, este aderent pe unghie, are o structură solidă și este extrem de rezistent la lovituri, asemenea acrilului. Ca un plus aș mai adăuga faptul că permite diverse tipuri de corecție, de exemplu construirea unui colț rupt și oferă posibilitatea unei extensii a unghiei de 1-3 mm fără șablon.

Se finisează și se îndepărtează foarte ușor, usându-se rapid în 120 secunde UV și 60 secunde LED.

Și pentru acest produs marca FSM se poate opta pentru diverse nuanțe printre care aș recomanda următoarele: No.12 și No.09.

În plus, acest magazin online oferă și instrucțiuni pentru folosirea polygelului deci, nu aveți cum să dați greș iar cu multă practică veți realiza manichiuri foarte frumoase.

Verifică Prețul


3. Polygel CANNI –  PINK

Următorul produs pe listă este polygelul de la CANNI care are o cantitate de 45 g și se aseamănă foarte mult cu polygelul Venalisa din punct de vedere al consistenței și al vâscozității. Cât despre preț, este decent, așa cum v-am obișnuit deja și da, merită această investiție care este minimă.

Este foarte rezistent și ideal pentru construcţia unghiilor pe tips sau pe șablon, în utilizare se folosește aceeaș procedură ca la acryl doar că nu mai folosiți lichidul acrilic ci un degresant mai puternic. Se usucă în lampa UV 2 minute iar în lampa LED 30-60 de secunde.

În funcție de preferințe, puteți alege între aproximativ 14 nuanțe elegante care ulterior se pot acoperi cu ojă semi fără eforturi mari.

Apropo, dacă accesați butonul de verificare preț, în pagina magazinului veți găsi și un video foarte folositor pentru fetele la început de drum.

Verifică Prețul


Pont: Pe lângă polygel ar trebui să achiziționai și o pensulă specială pentru manevrarea acestui pe care o găsiți la un preț foarte bun AICI, precum și tipsuri/forme refolosibile pe care le găsiți AICI. (eu pe acestea le folosesc și sunt mulțumită). V-aș recomanda și cleștișor. Eu nu i-am avut de la început iar pe parcurs mi-am dat seama că mi-ar fi de mare ajutor. Prețul unuia nu depășește 4 ron iar eu fiindcă doar mie îmi realizez manichiura mă descurc cu doi. Aceștia se pot achiziționa de AICI.

Totuși, dacă este pentru prima dată când folosiți polygelul, recomandarea mea este să cumpărați direct un kit deoarece prețul este mult mai bun iar pe parcurs să achiziționați doar polygel și eventual soluția specială pentru acesta dacă considerați că aveți nevoie. Apropo, soluția o puteți achiziționa de AICI, la un preț de aproximativ 15 ron.

Kit-ul de polygel pe care îl recomand este Nail Me Up deoarece conține tot ceea ce are nevoie o începătoate, chiar și lampă potrivită pentru acest tip de manichiură. Așadar, dacă alegeți acest kit veți primi următoarele: un flacon polygel (culoare la alegere), un flacon de soluție adjuvanta pentru polygel, o pensulă pentru modelare și o lampă UV LED 24W iTouch PRO – LUXORISE (din nou, culoarea la alegere) + Un set de tipsuri care sunt CADOU (120 buc.)

Consider că este cea mai bună alegere din toate punctele de vedere iar polygelul inclus în set face parte din acest top pentru cel mai bun polygel. Garantat veți lucra foarte ușor cu el, realizând o manichiură peste așteptări.

Verifică Prețul


În încheiere vă mulțumesc pentru că ați rămas până la final și sper să vă fie de folos aceste informații precum și recomandările pentru cel mai bun polygel.. Aș aprecia orice feedback din partea voastră în legătură cu acest produs. Ce tip de polygel ați folosit? Sunteți mulțumite, se ridică la nivelul așteptărilor voastre?