Cu toții ne dorim ce este mai bun din toate însă când vine vorba despre manichiură/pedichiură suntem mai sceptici iar fără o informarea în prealabil, cu greu ne decidem asupra produselor. Astăzi discutăm despre cea mai bună foarfecă pentru cuticule și, desigur, așa cum v-am obișnuit, acest articol va avea și câteva recomandări.

În primul rând, fiecare trusă de manichiură trebuie să conțină și o foarfecă. Dacă ne raportăm la trusele clasice pe care le găsim cam în orice magazin, foarfecele din din dotare clar nu sunt pentru cuticulă, deci nu încercați să le folosiți astfel.

Acest instrument joacă un rol foarte important în realizarea unei manichiuri sau pedichiuri deoarece rezultatul întregii lucrări depinde de calitatea acestora. Și totuși, la ce trebuie să fim atenți atunci când dorim să alegem cea mai bună foarfecă pentru cuticule? Luați aminte!

  1. Materialul – cele mai populare și cele mai căutate sunt nichelul, oțelul medical și zincul. În schimb, cele mai fiabile și durabile foarfece sunt cele de oțel. Acestea nu ruginesc pentru o lungă perioadă de timp.
  2. Construcția – este foarte important ca lamele să se convertească una la cealaltă fără goluri și ca vârfurile să coincidă în același punct. Acest lucru este un foarte bun indicator de calitate.
  3. Aspectul – este necesar ca suprafața să fie netedă și uniformă, fără riduri. Închidere / deschidere potrivită și densă.
  4. Fiabilitate – alegeți un instrument cu un șurub reglabil.
  5. Mânerele de confort – caracteristică subiectivă. Singurul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este netezimea coturilor interne. În plus, inelele trebuie să fie amplasate la același nivel astfel, cel/cea care lucrează cu acest instrument nu va avea grija rănilor și se va simți confortabil.
  6. Marca – este un aspect discutabil însă destul de important. Trebuie să ne îndreptăm atenția spre mărcile care sunt destinate produselor de manichiură ci nu înspre acelea care în repertoriu au și alte produse diferite. Ca regulă, brandurile populare care se specializează în producția de accesorii pentru unghii, produc instrumente calitative. 

 

Care este cea mai bună foarfecă pentru cuticule – Recomandări

 

  1. Forfecuță Cuticule Staleks SMART – SS-22/1

Una dintre cele mai bune mărci este Staleks, produsele companiei fiind cunoscute nu numai printre începători, ci și printre specialiști cu experiență. Avantajele mărcii sunt fiabilitatea și durabilitatea.

Una dintre recomandările mele este modelul SMART, cu vârfurile ascuțite, ce te vor ajuta sa tai precis cuticula, fără efort. În plus, este confecționată din materiale rezistente în timp și de înaltă calitate. Aceasta se poate utiliza în salon profesional sau chiar la tine acasă.

Instrumentele Staleks sunt fabricate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, oțel utilizat în producția de instrumente chirurgicale, fiind igienice și absolut sigure de folosit și sterilizat. Iar tratamentul termic în vid al acestor instrumente le conferă o rezistență deosebită, care în combinație cu ascuțirea manuală de înaltă calitate garantează durabilitate și fiabilitate acestora pentru o perioadă lungă de timp (3-5 ani) fără a necesita ascuțiri repetate.   

Verifică Prețul


2. Forfecuță Cuticule LUXORISE, Extra Sharp Black

Forfecuța LUXORISE a fost creată pentru a ușura procesul de stilizare a cuticulelor, fiind potrivită pentru tăierea cu precizie și îndepărtarea cuticulelor. Este realizată din oțel inoxidabil de calitate superioară. Micuță, elegantă, fiabilă și de durată, acestea sunt calități care contează iar modelul Extra Sharp le deține.

Dacă aveți preferințe pentru design, acest model se găsește și in nuanța Rose Gold și poate fi achiziționat de Aici.

Având la baza un material durabil, acesta nu se va deteriora în timp și cu atât mai puțin nu va rugini. Forfecuța rezista la sterilizări uscate la aer cald, pupinel sau în sterilizator cu quartz.

Care sunt avantajele forfecuței Extra Sharp:

 -Lame ascuțite / Mânere confortabile / Rezultate profesionale

– Ușor de curățat, sterilizat / Material calitate superioară

 

Verifică Prețul


3. Forfecuță Cuticule 21.105 Pro Expert

Modelul Pro Expert se încadrează cu brio în categoria cea mai bună foarfecă pentru cuticule, prețul acesteia reflectând calitatea și nu numai.

Aceasta este o foarfecă de cuticule profesională, confecționată din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Se poate folosi atât pentru cuticule cât și pentru colțurile unghiei, excelând în ambele direcții.

Un plus este că are lamele mult mai subțiri decât forfecuța clasică de unghii, ceea ce înseamnă că oferă o curățare mult mai precisă și mai ușoară a cuticulei. Încă un plus găsim la mânere care sunt confortabile și ușoare.  Desigur, această forfecuță nu se pătează, nu ruginește și are o durată de viață lungă.

Așadar, puteți folosi cu încredere acest model pe care îl găsiți la Zolla.

Verifică Prețul


4. Forfecuță pentru cuticule Lexwo 501

Ultima recomandare dar nu cea din urmă este modelul Lexwo 501 realizat din oțel inoxidabil chirurgical, care permite un număr foarte mare de sterilizări fără ca produsul să se deterioreze, păteze și fără să ruginească. Apropo, după sterilizarea în autoclav se recomandă aplicarea uleiului pentru a asigura o funcționare optimă.

Această forfecuță are un design modern dar cel important, are o formă ergonomică și mâner confortabil care ușurează semnificativ munca. Taie cu foarte mare precizie, lama fiind extrem de durabilă. 

Rezistă cu brio la abraziune + o rezistență chimică!  Aceasta se încadrează cu ușurință în topul nostru pentru cea mai bună foarfecă pentru cuticule și are un foarte bun raport calitate / preț.

 

Verifică Prețul

 


Sper că v-au fost de folos aceste recomandări! Voi ce foarfecă pentru cuticulă folosiți și care model se pliază cel mai bine pentru nevoile voastre?