În lumea aromaterapiei s-a făcut loc pentru un nou concept și anume: Brățări pentru aromaterapie. Dar, ca să o luăm cu începutul, vom vorbi puțin despre ce înseamnă aromaterapia.

Așadar, pe scurt am putea spune că este o ştiinţă străveche ale cărei beneficii încep să fie (re)demonstrate folosind tehnologii moderne. Această afirmaţie a fost întărită de zecile de prezentaţii care au avut loc în cadrul Botanica 2020.

Aromaterapia poate fi utilizată cu succes și cu rezultate bune în dureri, în traume și doliu, în anxietate, în depresie, în cazul edemelor (edem limfatic și lipoedem), în obstetrică și neonatologie, în centre paliative, oncologice și centre de îngrijire bătrâni cu demență, în caz de rezistență la antibiotice, în tratarea rănilor, în cosmetice naturale, în suportul sistemului imunitar și chiar în reducerea efectelor poluării asupra organismului.

Cum? Uleiurile esențiale acționează asupra organismului prin proprietăți, atât asupra planului fizic al organismului cât și pe cel psihic, prin efectul farmacologic și cel psihologic concomitent. Aromele care trezesc emoții și amintiri pozitive, îmbunătățesc atât sănătatea psihică cât și cea fizică – ameliorează funcționarea sistemului imunitar, scad inflamația și stresul cardiac.

Știm deja că pe piață există o super varietate de infuzoare pe care le putem folosi acasă, vindecându-ne și relaxându-ne totodată. Însă, despre acestea vom discuta pe larg în alt articol, acum focalizându-ne pe eleganță și stare de bine, pe aceste brățări pentru aromaterapie. Ce poate fi mai frumos și practic dacă nu această combinație demențială. Da, să ne accentuăm frumusețea cu aceste brățări pentru aromaterapie. Să le combinăm după bunul plac, accesorizând ținuta noastră preferată. Astfel aroma uleiului esențial preferat ne va însoți și ne va susține pe perioada întregii zile.

Să ieșim din tipare zic, și pentru asta atașez mai jos câteva recomandări, brățări calitative, durabile și elegante.

 

Brățări pentru aromaterapie. Top cele mai bune produse

Raport Calitate-Preț excelent

 

  1. Brățară aromaterapie ZAJA – Tree of Life

ZAJA ne propune o brățară fashion elegantă, practică și utilă, un dispenser de arome care pur și simplu nu poate lipsi din recuzita unei iubitoare de uleiuri esențiale! Ușor de folosit, prin simpla deschidere a medalionului și introducerea unui disc de fetru pe care ai picurat uleiul esențial preferat, această brățara va deveni aliatul tău de încredere în materie de aromaterapie ți, de ce nu, bijuteria ta favorită. 

S-a optat pentru un tip de difuzor cu evaporare din grijă pentru natură, prin evitarea utilizării de electricitate sau apă, însă obținând exact aceleași rezultate și efecte pe care le are un diffuser clasic. Brățara este conceputa din material rezistent, cu închidere sigură și baza închisă, putand fi folosită cu încredere și de către persoanele cu piele sensibilă, întru-cât odată picurat pe discul de fetru, uleiul aromatic nu va ajunge în contact cu pielea ci se va difuza natural și plăcut împrejurul tău, aducându-ți toate beneficiile terapeutice pe care ți le-ai propus.

Brățara Tree of Life este disponibila în 6 culori astfel ca tu să o alegi pe cea care te reprezintă cel mai bine. Vine însoțită de 10 discuri de fetru, un ambalaj elegant (perfectă pentru a fi dăruită) și un săculeț de catifea în care este recomandat să păstrăm discurile din fetru. 

Partea bună este că medalionul din oțel inoxidabil și cureaua din piele ecologică se curăță cu o laveta moale, foarte ușor umezită. Discurile din fetru pot fi spălate în apă călduță cu săpun, apoi uscate, pentru a fi refolosite cu alte uleiuri.

Verifică Prețul


2.  Brățară aromaterapie ZANA – Fairy

De la ZANA avem un model de brățară fixă, foarte elegantă, potrivită pentru diverse ocazii dar și pentru purtarea zilnică. Totodată, este un cadou potrivit și folositor pentru cei dragi. 

Această brățară pentru aromaterapie cu uleiuri esențiale este fabricată din oțel inoxidabil de culoare argintie, cureaua este metalică, flexibilă și este inscripționată cu model zână. Desigur, au o super variație de modele și putem alege o inscripție floare, aripi de înger, etc.

Evident, este un accesoriu foarte util și extrem de elegant pentru a avea cu tine efectele aromaterapiei, efecte benefice care te pot însoți pe tot parcursul zilei. Brățara vine însoțită de 8 discuri textile de diferite culori pentru a putea fi asortat la orice ținută. Se folosește foarte simplu, prin desfacerea medalionului și poziționarea padului din fetru în interior. Se adaugă cateva picături din uleiul preferat, și se închide medalionul. Produsul vine însoțit și de o cutie cadou.

Verifică Prețul


3. Brățară aromaterapie cu strasuri – Puppy

Ultima recomandare pentru Brățări pentru aromaterapie este un model inedit de la SARA cu strasuri și pietricele elegante. Am ales să vă prezint modelul Puppy pentru iubiroarele de animălușe însă, aceasta este disponibilă și în alte modele precum: copacul vieții, inimioare, inscripționată cu MOM, etc.

Modul de folosire este identic cu cel al brățărilor prezentate anterior și aceasta vine însoțită de 10 paduri pentru aromoterapie (multicolore). Este confecționată din materiale de calitate – bijuteria este făcută din cele mai bune mateiale la cele mai înalte standarde (durabilitate pentru o viață). Este fabricată din oțel medicinal 316L cu închidere magnetică.

Beneficii: stare de bine și relaxare, anti-stres, acțiune terapeutică, confort, parfumarea discretă, naturală, efect calmant natural, determină buna dispoziție și stare de bine.

Verifică Prețul


În încheiere, atașez un alt produs destinat aromaterapiei, un accesoriu bonus pe care îl puteți alege în funcție de preferințe. Un medalion foarte elegant, tematic care joacă același rol ca și brățările de mai sus. Puteți alege dimensiuni și modele diferite, puteți alege să îl dăruiți persoanelor dragi din viața voastră sau pur și simplu să îl păstrați 🙂 Da, decizia este grea așa că, atașez mai mult poze ca să se scalde și privirea voastră în ceva frumos.

Verifică Prețul Medalioanelor

 

Sper că v-a fost util acest articol despre Brățări pentru aromaterapie cât și recomandările prezentate. Dacă aveți și alte sugestii, le aștept cu drag!