Ai citit titlul și probabil te întrebi dacă chiar ai nevoie de o brățară anti-țânțari, corect? Ei bine, cu siguranță ai nevoie și nu doar tu ci și micuțul tău. Așadar, rămâi cu mine să vizualizăm împreună un Top al celor mai bune astfel de produse.

 

După cum bine știi, de-a lungul timpului atât țânțarii cât și căpușele s-au răspândit considerabil, iar faptul că bolile pe care aceștia le transmit sunt destul de periculoase și rata mortalității a crescut de la an la an, a determinat farmaciile, dar și magazinele care comercializează produse naturiste să scoată pe piață diverse substanțe care previn apariția acestora, printre care și brățara anti-țânțari. Un lucru bun aș spune, deoarece este adresată și copiilor. În sfârșit putem apela la un accesoriu drăguț pe care micuții îl vor îndrăgi iar acesta îi va proteja.

Una peste alta, aceste brățări sunt utile atât pentru adulți cât și pentru cei mici și se folosesc de regulă atunci când petreceți majoritatea timpului în aer liber, în special în zone precum: parcuri, grădini, păduri. Așadar, atunci când mergeți la pescuit, în campinguri, ori tabere este recomandat să aveți o brățara de acest tip, pentru a împiedica apariția țânțarilor pe corpul tău.

Cum se folosește o brățară anti-țânțari? Ei bine, acest aspect este unul foarte important. Brățara se aplică la încheieturile mâinilor, însă se poate fixa și la încheieturile picioarelor, fiind ușor de purtat și foarte comodă. Acestea fiind spuse, în rândurile de mai jos voi atașa un Top al celor mai bune brățări anti-țânțari, un top realizat pe baza unui bun raport calitate/preț. 

 

Brățară anti-țânțari – Ce produs să aleg pentru cel mic?

 

  1. Brățară anti-țânțari magnetică, din silicon

Această recomandare vine de la Dr. Max și este probabil cea mai drăguță brățară anti-țânțari pentru cei mici, pe care am văzut-o. Este super-super drăgălașă și cei mici cu siguranță o vor ador dar, si mai important, o vor accepta.

Brățărica vine împreună cu două pastile. Acestea conțin 100% esențe de uleiuri naturale, care pot alunga țânțarii. O pastila se poate utiliza 15 zile, după care înlocuiți pastila cu una nouă. Este recomandată atât pentru activități de interior cât și de exterior. 

Mod de utilizare: Inserați pastila prin gura chipului de pe brățară. 

Precauții: Recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani, dacă se utilizează la copii sub această vârstă acest lucru se va face numai cu supravegherea din partea părinților pentru a evita înghițirea. 

Verifică Prețul


 

2. Brățară anti-țânțari parfumată 

De la Perfect Medical avem o brățară foarte simpatică, roșie pentru fetițele cochetele (sunt și alte culori pentru băieței, precum și mărimi de adulți) confecționată din cauciuc termoplastic parfumat, testat dermatologic, hipoalergenic și non toxic. 

Această brățară are un preț decent și este foarte calitativă. Se poate purta 3 săptămâni de la desigilare și este rezistentă la apă. Spuneam și că miroase foarte frumos. Așa este însă nouă ne place iar țânțarilor nu deoarece se folosesc uleiuri esențiale 100% naturale de lămâiță.

Mod de utilizare: Se deschide pachetul, se pune brățara la încheietura mâinii sau la gleznă. Ideal a nu se păstra la lumina directă a soarelui.   

Verifică Prețul

 


 

3. Brățară anti-țânțari din piele ecologică

Această brățară este tot din căsuța Dr. Max și are un design puțin mai complex, mai matur aș putea spune. Oricum, design-ul este ultimul aspect după care ar trebui să alegem o astfel de brățară, principalul fiind: calitatea. Iar această brățară excelează la acest capitol.

Brățărica este impregnată cu extracte din plante, esențe, combinate cu plante medicinale chinezești, non toxice pentru a înlătura țânțarii. Pentru pretențioși, vă anunț că acest produs este disponibil în diverse culori, ca să fie în acord cu hainele și accesoriile purtate de micuț 🙂   

Ingrediente: 100% naturale, ulei de eucalipt, ulei de mentă.   

Mod de utilizare: Se deschide pachetul, se pune brățara la încheietura mâinii sau la gleznă. Ideal a nu se păstra la lumina directă a soarelui. Timp efectiv de protecție de la 7 la 10 zile. 

Verifică Prețul


 

4. Brățară anti-țânțari – In One

De la In One avem nu doar o brățară ci un set întreg pentru cei mici. Prețul este super bun raportat la calitatea acestui brand iar faptul că setul conține 5 brățări (diferite culori) este extraordinar. Până și design-ul este unul plin de voie bună și se va accesoriza perfect cu ținuta celui mic.

Brățara este fabricata din uleiuri esențiale din plante pentru a volatiliza mirosurile proaspete și a reduce mușcăturile de țânțari. Este potrivită atât pentru sugari cât și pentru cei mai mărișori. Se poate folosi cu încredere chiar și în dormitoare, pentru sporturi în aer liber, excursii sau alte ocazii. Acest produs are și două mari plusuri: este impermeabilă (oferă protecție de lungă durată chiar și când este umedă) și este reglabila (potrivite atât pentru adulți cât și pentru copilași).

Ingrediente naturale și non-toxice: În fabricarea acestor brățări nu sunt utilizate substanțe chimice dăunătoare.

Uleiuri folosite: citronella, lemongrass și geraniol (s-au dovedit a fi mijloace eficiente pentru a respinge țânțarii, căpușele și alte insecte)

Verifică Prețul